Masala kouseband met aardappel

Bereidingswijze

Verwijder de uiteinden van de kouseband en snij die in gelijke stukken van bijvoorbeeld 3-4 cm. Schil de aardappelen en snij ze in partjes. Hak de knoflook en ui fijn. Verhit 3-4 eetlepels olie in een pan of  wok. Bak de knoflook, ui en peper halfgaar.

Voeg de aardappelen en masala toe, goed roeren en ongeveer 1 minuut aanbakken. Voeg 150ml water toe en doe de deksel erop. Kook de aardappelen 10-12 minuten (half)gaar.

Voeg de kouseband toe. Alles goed mengen en met de deksel erop 8-10 minuten laten doorkoken.

Af en toe mengen om aanbranden te voorkomen. Eventueel overtolig vocht laten verdampen. Zout naar smaak.

Categorie:

Beschrijving

Ingrediënten

  • 500 gram kouseband
  • 3 vastkokende aardappelen
  • 1 kleine ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 surinaamse peper
  • 1 afgestreken eetlepel masala
  • olie
  • zout
0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is nog leegTerug naar de winkel