De Mozaiëk - Garnalen in Tomaat

De Mozaiëk - Garnalen in Tomaat

Voorbereiding 5 min
Kooktijd 10 min
Klaar-in 15 min
Benodigdheden pan

Ingrediënten

halve ui
3 teentjes Knoflook
1 tomaat
400 gram roze garnalen
1 theelepel tomatenpuree
1 theelepel suiker
1 theelepel zout

Bereidingswijze

Voorbereiding
  1. Spoel de tomaat en dep hem goed droog.
  2. Snijd er een kapje af en lepel zorgvuldig de pitten en de harde nerf eruit.
  3. Kruid ze aan de binnenkant met zout.
  4. Zet ze omgekeerd in een vergiet.
  5. Laat 15 minuten goed uitlekken.
Bereiding
  1. Vul de pan met zonnebloemolie.
  2. Voeg de halve ui, knoflook en tomaat toe.
  3. Voeg de tomatenpuree en suiker toe.
  4. Vul de tomaat met de garnalen.

Reacties zijn gesloten.